Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Her hin serbest bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında rastgele bir yük, möble yahut değişik bir gerelti bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın bapları periyodik olarak denetçi edilmeli ve denetlememları sistemli olarak mimarilmalıdır. Kapının iyi çtuzakışmasını sağlamak kucakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden dahişenlerin durumu muayene edilmeli ve gerekirse bakım mimarilmalıdır.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda gestaltdan emniyetli bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve anatomi hayatını esasi düz, kuruluşların en önemli unsurlarından biridir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam intibak sağlamlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi uzman kadromuz ve bereketli çkırmızıışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir bünyeda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi derunin;

Panik kolu olmalıdır: Müstacel çıkış bapları, ürkü koluna sahip olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve basitçe bir şekilde açılmasını sağlar ve insanoğluın ivedi durumlarda emin bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına mütenasip mürtefi kaliteli ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Bu nedenle daha mualla bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yangın esnasında sahabet sağlamlamaz ve bu nedenle henüz sakıt bir fiyata sahiptir.

Mafevkda yer alan kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yek kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması umulur yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem koparmak en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Çıkış Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut acil bir durumda insanoğluın hoppa bir itmesi ile içeriden dışarıya harbi açılmaktadır.

Yangın merdivenleri örgülırken vâsiliği konutlarda 80cm, topluma zahir kuruluşlarda 120cm, faik katlı büro binalarında 90cm enliliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları yaygınliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Kuruluşların yangınlardan korunması için yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin yapılmasına onay verilmektedir.

Report this wiki page